Medlemsmingel

med minigolftävling den 6 november 2014

 

Cirka trettio förväntansfulla medlemmar hade mött upp i restaurangen Off Course på torsdagseftermiddagen. Att det blev torsdagsmingel i stället för som vanligt söndagsdito får nog tillskrivas tyrckfelsnisse. En nia hade råkat hamna upp och ner och blivit till en sexa. men ärligt talat, vad är det för fel på en torsdag. För de flesta av oss här nere är ju de flesta veckodagar ganska lika.

Pia och Thomas, som driver anläggningen, hälsade alla hjärtligt välkomna och gick sen igenom programmet för dagen. Lite regler för spelet och därefter indelning i fyrmannalag. För att alla lagen skulle få börja spela på en gång så började de olika lagen på skilda banor typ lag ett på bana ett och lag två på bana tre osv.
I perfekt väder spelade sig sedan lagen runt de 18 hålen i behagligt tempo. Vid behov serverade under tiden den alerta personalen förfriskningar från den välfyllda baren och dessutom på kredit så att ingen behövde trassla med pengar under själva spelet. Förnämligt.

Efter ungefär en och en halv timmes spel hade alla klarat av sina 18 banor och kunde relaxa med sodavatten, öl eller drink.

En utmärkt middagsbuffé dukades så fram och alla lät sig väl smaka. Där fanns vårrullar, kycklingdumplings, grönsallader, pastasallad, spagetti med räkor, flera sorters pizzaslicear, kyckling i grön curry, ris och naturligtvis färsk frukt som dessert.

När alla stillat den värsta hungern förrättades prisutdelning. Bäst lag korades men också bästa individuella spelare, som blev Hasse Håvestad.

 

Tröstpris delades naturligtvis också ut till den individ som utnyttjat tiden bäst, dvs. flest slag på tillmätt tid.

 Text och bild: Mats Lilje

 

I stort sett alla bilder som jag tog under dagen finns nu att beskåda via nedanstående länkar.
Med närmare två hundra bilder har de delats upp i sex kategorier.
Klicka på valfri länk och bläddra bland alstren. Efter cirka hundra bilder hade fotografen tröttnat något och övergick då till att fota i ordets rätta bemärkelse dvs fota fötter eller kanske snarare fotbeklädnader.
Den som trott att golf är en materialsport inser lätt att så inte är fallet efter att ha beskådat segrarens utrustning, lånad putter eller vad det nu kan heta och något slags Foppatoffelliknande flip-flops och dessutom i total avsaknad av handske, som jag hört att man måste ha.
Winner Shoes 01  Winners Shoes 02

 

 

 

 

 

 

 

 


Alla bilder är av utrymmes- och bekvämlighetsskäl nedskalade till högst 1024 pixlars, eller bildpunkters,  bredd. Om du finner någon bild som du skulle vilja skriva ut på egen eller annans fotoskrivare behöver du bilden i betydligt bättre upplösning än så. Annars blir resultatet mest kattskit.
Gör då på följande sätt:
Se efter vad bilden har för beteckning. Står längst ner i vänstra hörnet; exvis står det så här
Golf November 6, 2014 at 4:10 PM - DSC_5976.jpg eller helt enkelt bara DSC_5976.jpg.
Bildens beteckning är i båda fallen DSC_5976.jpg
Skicka sedan ett mejl till Mats Lilje på hans e-postadress, som du hittar i matrikeln under fliken:
Endast för medlemmar.
Jag skriver inte ut mejladressen här, då jag inte vill ha den i alla sökmotorer, som skannar webben (Ja, faktiskt även Skandinaver på Phukets webbsidor). I mejlet anger du vilka bilder du är intresserad av, så kommer han, dvs jag att effektuera ditt önskemål asap (as soon as possible eller så snart som möjligt). Och bilderna bjuder jag på, så länge det rör sig om privat användande.

Introduktion (20 bilder)
https://www.dropbox.com/sc/v12axd33pddcbin/AADoHOQ2sKyQGs9qOUxOB17ua
Golf (71 bilder)
https://www.dropbox.com/sc/rk9zzncxgdosclw/AAD-mqdeLSzOMgfUgNbURG-Sa
Skor (28 bilder)
https://www.dropbox.com/sc/p0dhsk9rigtna6c/AACyNFLGE0sLHRtLCJ-LRKPSa
Övrigt (3 bilder)
https://www.dropbox.com/sc/0zrb14uae44vg9r/AAAnHHPc2KqwgRWZOsH-Twcta
Middag (55 bilder)
https://www.dropbox.com/sc/oudcegfyeueen76/AAAAE4Nz6iLT7RKCuYXo0294a
Vinnare (11 bilder)
https://www.dropbox.com/sc/u91774w1sq2h8ok/AAA7HTzMygf_aqWQAs2cMAnla