Denna sida är en annons.

Logga Mini golf 

 

 Phuket Adventure Minigolf – Kul puttning för Alla – Familj som företag!

 

En utmanande och spektakulär 18 håls bana omgiven av palmer, buskar, vatten, bambu och stora granitstenar. Banan är designad & byggd tillsammans med Scandinavian Adventure Golf. 

Vare sig du bor i närheten eller bara är här på semester så är detta en plats för alla att trivas på.
Utmana dina vänner och kollegor eller varför inte låta barnen utmana mormor och morfar?
Äventyrsgolf passar bra för både nybörjare och proffs. Tillräckligt lätt för alla att kunna spela på men ändå tillräckligt utmanande för den som spelar långgolf. Putter och golfboll ingår i priset men har du din egen favorit putter - ta med dig den! Här har du bästa tillfället att öva på din puttnings teknik!

 
Restaurang "Off Course" 

"Off Course" är byggd under tak med öppna sidor, vilket ger dig full överblick av vad som händer ute på golfbanan. Restaurangen har en omfattande meny med fokus på pizza, hamburgare och Thailändska rätter. Vårt signum är våra tunna, något krispiga pizzor gjorda på eget recept. Vi har fullständiga rättigheter och en välfylld, 10 meter lång bar med alla dina favorit drinkar och cocktails.

 
Vår service: 

Vi erbjuder kundanpassade tjänster, allt för att uppfylla dina behov. Äventyrsgolfen tillsammans med restaurangen är perfekt för familjedagar utomhus, olika slags företagsevenemang såsom teambuilding, personal incitament eller årsavslut. Födelsedagsfester för både vuxna och barn, skolutflykter, svensexor, möhippor, bröllopssällskap, cocktailpartyn, kampanjer, välgörenhets evanemang,nätverksbyggande ... möjligheterna är oändliga.

 
Spelet: 

Äventyrsgolf är en blandning mellan minigolf och lång golf, som spelas på konstgräs med en putter och en boll. En runda, 18 hål tar ca 1-1.5 timma att spela beroende på storleken av sällskapet. Vi rekommenderar max 4 spelare per lag för att underlätta spelhastigheten och alla spelare skall vara över 4 år. Vi har tre olika klubbens storlekar att välja mellan; barn, junior och vuxen.


Öppet dagligen från 11:00 till 23:00. Banan är fullt upplyst kvällstid.

 

SNABBA FAKTA:

18 banor

2.500 kvadratmeter

Par 59

252 m putting

Spelas på konstgräs

 


 


Adress:
72/44 Moo 3, Bangtao Beach Road, Soi 2
Cherngtalay, Talang, Phuket 83110
Transport – På begäran för en extra avgift.

Kontakt:

Tel: +66 (0) 76 314 345 (Engelska-Thai)
Mobil: +66 (0) 80 147 2468 (Engelska), 087 268 1925 (Svenska)
Fax: +66 (0) 76 314 344

mrk@phuketadventureminigolf.com

 

Kolla gärna vår hemsida för ännu mer information:
www.phuketadventureminigolf.com


www.facebook.com/phuketadventureminigolf